Skip to main content

Ανακοίνωση σχετικά με τις ελλείψεις ανθρώπινης φυσιολογικής ανοσοσφαιρίνης

Τους τελευταίους μήνες έχουν παρατηρηθεί ελλείψεις ανθρώπινης φυσιολογικής ανοσοσφαιρίνης στην Ελληνική αγορά.

news

Αθήνα — 04 Ιουνίου 2018

Τους τελευταίους μήνες έχουν παρατηρηθεί ελλείψεις ανθρώπινης φυσιολογικής ανοσοσφαιρίνης στην Ελληνική αγορά. Η CSL Behring Hellas, συνεχίζει να διαθέτει στην Ελληνική αγορά τις ίδιες ή και μεγαλύτερες ποσότητες ανθρώπινης φυσιολογικής ανοσοσφαιρίνης με αυτές που διέθετε τα προηγούμενα έτη. 

Παρά το γεγονός ότι διαθέτουμε τις ίδιες ή και μεγαλύτερες ποσότητες στην Ελληνική αγορά, δεν είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις επιπρόσθετες ποσότητες των προϊόντων που βρίσκονται σε έλλειψη. Επιπλέον, δεν είναι δυνατή η περαιτέρω αύξηση των ποσοτήτων που εισάγουμε στην Ελλάδα, καθώς τα προϊόντα ανθρώπινης φυσιολογικής ανοσοσφαιρίνης είναι προϊόντα που παράγονται από το ανθρώπινο πλάσμα, και η πρώτη ύλη για την παραγωγή τους είναι πεπερασμένη σε ποσότητα καθότι προέρχεται από ανθρώπινο αίμα εθελοντών δοτών. 

Η CSL Behring Hellas παραμένοντας εστιασμένη στις ανάγκες των ασθενών, κάνει το καλύτερο δυνατόν, ώστε να καλύπτει διαρκώς και ισομερώς τις ανάγκες των ασθενών στη χώρα. 

Για την CSL Behring
Η βιο-φαρμακευτική εταιρεία CSL Behring κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά βιοθεραπευτικών προϊόντων με τη δέσμευση να ανακαλύπτει θεραπείες που σώζουν ζωές και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ασθενών με σοβαρές και σπάνιες παθήσεις.