Σημαντική ανακοίνωση

H CSL συνεχίζει να παρέχει φάρμακα σε ασθενείς σε όλο τον κόσμο

13 Μαρτίου 2020


Η διασφάλιση των εργαζομένων μας, των ασθενών και των δωρητών πλάσματος παραμένει η πρώτη μας προτεραιότητα.

Καθώς εξελίσσεται η πανδημία COVID-19, η CSL συνεχίζει να παρέχει φάρμακα σε ασθενείς σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, έχουμε λάβει μέτρα για την υποστήριξη της υγείας και της ποιότητας ζωής των ανθρώπων μας. Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε από κοντά την εξέλιξη της πανδημίας για την ελαχιστοποίηση της επίπτωσης στη δραστηριότητα της επιχείρησης. (Η CSL είναι μητρική εταιρεία της CSL Behring και της Seqirus).

Οι Άνθρωποί μας:

• Έχουμε λάβει πολλαπλά μέτρα για να διασφαλίσουμε την υγεία και την ασφάλεια του εργατικού δυναμικού μας. Αυτό περιλαμβάνει τον περιορισμό των ταξιδιών στο εξωτερικό μέχρι τις 30 Απριλίου, την αναβολή των συνεδριάσεων μεγάλων ομάδων και την ενθάρρυνση των εργαζομένων να αξιοποιήσουν τις διαθέσιμες τεχνολογίες επικοινωνίας, ώστε να ελαχιστοποιήσουν την πιθανότητα της μη ομαλής λειτουργίας της εταιρείας μας.

Οι Ασθενείς μας και τα Προϊόντα μας:

• Η CSL συνεχίζει να προμηθεύει τα φάρμακά της σε όλο τον κόσμο. Καθώς η κατάσταση με τον COVID-19 εξελίσσεται, παρακολουθούμε στενά τυχόν επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτό στη λειτουργία μας.

• Έχουμε σε εξέλιξη κλινικές δοκιμές σε κέντρα έρευνας παγκοσμίως και παραμένουμε σε στενή επαφή με ερευνητές που έχουν αναλάβει το σημαντικό έργο της αξιολόγησης των πολλά υποσχόμενων νέων φαρμάκων, αναζητώντας τους καλύτερους τρόπους διαχείρισης των επισκέψεων των ασθενών, καθώς και των επισκέψεων παρακολούθησης στο πλαίσιο των κλινικών μελετών.

• Στηρίζουμε το Πανεπιστήμιο του Queensland της Αυστραλίας  στην προσπάθειά του να αναπτύξει το εμβόλιο για τον COVID-19, με την παροχή τεχνικής εξειδικευμένης γνώσης. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, προσφέραμε ως δωρεά στο προκλινικό πρόγραμμα ανάπτυξης του πανεπιστημίου  την επικουρική τεχνολογία MF59®, η οποία ανήκει στην εταιρεία μας. 

Οι Δωρητές μας:

Το δίκτυο συλλογής πλάσματος της εταιρείας μας λειτουργεί κανονικά. Τα κέντρα πλάσματος συμμορφώνονται με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας για τους εργαζόμενους και τους δωρητές μας.

 

Πρόσφατα νέα μας

Διάκριση Forbes

H CSL στις κορυφαίες του κόσμου

21 Ιανουαρίου 2019

Το περιοδικό Forbes Magazine κατέταξε τη CSL Behring για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μεταξύ των καλύτερων εργοδοτών για την Αποδοχή στη Διαφορετικότητα για το 2020. Σύμφωνα με το Forbes η έρευνα αξιολογεί τη συνδυασμένη βαθμολογία μιας εταιρείας σχετικά με τη γενική διαφορετικότητα, το φύλο, την εθνικότητα, το LGBTQ +, την ηλικία και την αναπηρία. Οι 500 εταιρείες που έλαβαν τις υψηλότερες συνολικές βαθμολογίες βραβεύτηκαν με το βραβείο The Best Employers for Diversity 2020.

Διαβάστε περισσότερα
Βράβευση IGEM 2019

Η CSL Behring υπερήφανη χορηγός iGEM 2019

4 Νοεμβρίου 2019

Χρυσό μετάλλιο απέσπασε η ερευνητική ομάδα Συνθετικής Βιολογίας iGEM Athens 2019 στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Συνθετικής Βιολογίας International Genetically Engineered Machine (iGEM) 2019 που πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο στη Βοστώνη. Η CSL Behring Hellas στηρίζοντας έμπρακτα την Πρόσβαση Νέων Ερευνητών στην Επιστήμη συγχαίρει την ομάδα φοιτητών για την «χρυσή διάκριση» τους, για την πρωτοπόρο μέθοδο ανάπτυξης ειδικών μορίων, γνωστών ως απταμερή, με εφαρμογές από την Ιατρική μέχρι τη Βιομηχανία και το Περιβάλλον.

Παγκόσμια νέα μας

Εάν ενδιαφέρεστε για τα παγκόσμια νέα της CSL Behring, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα Global News Releases.