Skip to main content

Καλώς ήρθατε στη CSL Behring Ελλάδας

Οδηγούμαστε από την υπόσχεσή μας να βοηθήσουμε όσους πάσχουν από σπάνιες και σοβαρές ασθένειες.

Οικογένεια εταιρειών CSL

Είμαστε μεγαλύτεροι και καλύτεροι από ποτέ!

Η CSL Behring είναι περήφανο μέλος της οικογένειας CSL, η οποία περιλαμβάνει πλέον τις CSL Seqirus και CSL Vifor.

Μάθετε περισσότερα για εμάς

Η CSL Behring στο πλευρό των ασθενών με Σπάνιες Παθήσεις

Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου, Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων

Όλοι οι σπάνιοι ασθενείς ενωμένοι είναι δυνατοί

 Η CSL Behring βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της έρευνας και της ανάπτυξης βιοθεραπειών για Σπάνιες Παθήσεις για περισσότερο από 100 χρόνια.

Το πάθος και η δέσμευσή μας στην προάσπιση της υγείας των ανθρώπων με σπάνιες και απειλητικές για τη ζωή παθήσεις, παραμένουν ισχυρά όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό το πάθος και η δέσμευση αντικατοπτρίζονται στην ανάπτυξη θεραπειών σε ένα ευρύ φάσμα σπανίων νόσων στις θεραπευτικές κατηγορίες της Αιματολογίας και της Θρόμβωσης, της Ανοσολογίας και της Νευρολογίας, της Πνευμονολογίας και της Μεταμόσχευσης.

Εδώ και πολλές δεκαετίες, η CSL Behring καθοδηγείται από την αφοσίωση στους ασθενείς με Σπάνιες Παθήσεις με την οποία υπηρετεί τις αξίες της: την καινοτομία, την ακεραιότητα, τη συνεργασία και την ανώτερη απόδοση, εστιάζοντας πάντοτε στον ασθενή. 

Ισότητα στην πρόσβαση για τους ασθενείς με σπάνιες παθήσεις

Βρίσκεται στο πλευρό των ασθενών με κληρονομικές αιμορραγικές παθήσεις όπως η Αιμορροφιλία, η Νόσος Von Willebrand, η Συγγενής Ανεπάρκεια Ινωδογόνου και η Συγγενής Ανεπάρκεια του Παράγοντα Πήξης XIII, των ασθενών με Πρωτοπαθείς και Δευτεροπαθείς Ανοσοανεπάρκειες, με Κληρονομικό Αγγειοίδημα και με Ανεπάρκεια Άλφα-1 Αντιθρυψίνης.

Η δέσμευση της CSL Behring στην Ελλάδα ως σταθερός σύμμαχος των ασθενών αυτών υλοποιείται μέσα από συνέργειες ευαισθητοποίησης γύρω από τις σπάνιες αυτές παθήσεις με τους αντίστοιχους συλλόγους ασθενών και με την συνεχή υποστήριξη του εκπαιδευτικού και ερευνητικού προγράμματος επιστημονικών εταιρειών και πανεπιστημίων.

Όλοι στη CSL Behring, ωθούμαστε από την υπόσχεσή μας να βελτιώνουμε τη ζωή των ασθενών με Σπάνιες Παθήσεις.

Μαριάννα Κωνσταντινίδη 

Γενική Διευθύντρια CSL Behring Hellas

 

*Πηγή και πνευματική ιδιοκτησία εικαστικών:www.eurordis.org

Σπάνιος αλλά όχι μόνος

Ακολουθεί περιεχόμενο σχετικά με τις σπάνιες παθήσεις και τις ιστορίες των ασθενών που τις συνοδεύουν

Αιμορροφιλία Β

5 πράγματα για την Αιμορροφιλία Β

Σημαντική πρόοδος στη διαχείριση των ασθενών με αιμορροφιλία Β έχει σημειωθεί τα τελευταία χρόνια. Η ανάπτυξη καινοτόμων θεραπειών βελτιώνει ουσιαστικά τη ζωή των ασθενών αυτών.

Von Willebrand

Τί γνωρίζετε για τη νόσο Von Willebrand

Μεγάλο ποσοστό των γυναικών με νόσο Von Willebrand, μια συχνή κληρονομική αιματολογική διαταραχή, παραμένει αδιάγνωστο λόγω της φύσης των συμπτωμάτων.

κληρονομικό αγγειοοίδημα και παιδιά

Κληρονομικό αγγειοοίδημα και παιδιά

Mια σπάνια κληρονομική ασθένεια που χαρακτηρίζεται από επαναλαμβανόμενα επεισόδια οιδήματος σε διάφορα σημεία του σώματος.Τα παιδιά μπορούν επίσης να εμφανίσουν επεισόδια οιδήματος τα οποία συχνά συγχέονται με αλλεργικές αντιδράσεις.

Οι ασθενείς με σπάνιες παθήσεις ενώνουν τις δυνάμεις

Αναζήτησε στήριξη σε ένα Σύλλογο Ασθενών

Πώς τα άτομα με σπάνιες και σοβαρές ασθένειες μπορούν να απευθυνθούν στους Συλλόγους Ασθενών για στήριξη και ενημέρωση.

Μάθετε περισσότερα

Υποδόρια χορηγηση

Τί ειναι η υποδόρια χορήγηση;

Διαφορετική από την ενδοφλέβια χορήγηση, αυτή η μέθοδος παρέχει φάρμακα κάτω από το δέρμα και μπορεί να αυτοχορηγηθεί από ορισμένους ασθενείς.

Θεραπευτικά Πρωτόκολλα

Τί είναι οι Κατευθυντήριες Οδηγίες;

Ονομάζονται επίσης "οδηγίες κλινικής πρακτικής" και περιλαμβάνουν συστάσεις για τη διάγνωση και τη διαχείριση μιας ασθένειας, οι οποίες είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας.

Κιλινικές μελέτες

Τι γνωρίζουμε για τις κλινικές μελέτες;

Η πανδημία του κορονοϊού φέρνει στο προσκήνιο τη σημαντικότητα των κλινικών ερευνών καθώς οι επιστήμονες παγκοσμίως αγωνίζονται να παράξουν μια ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία ή ένα εμβόλιο.

Αντισώματα

Τί είναι τα αντισώματα;

Με αφορμή τη νόσο COVID-19 ακούμε διαρκώς για τα αντισώματα. Τί γνωρίζουμε ωστόσο για αυτά; Ακολουθεί μια επεξήγηση με απλά λόγια.