Greece
   
Include All CSL Behring Country Sites

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού ΧαρακτήραΠολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Σε ισχύ από Μάρτιο 2016

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την Ιστοσελίδα της CSL Behring Ελλάς Φαρμακευτική Μονοπρόσωπη Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης, που εδρεύει στην Αθήνα, Χατζηγιάννη Μέξη αρ. 5, (εφεξής η «CSL Behring»). Η προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας είναι πολύ σημαντική για εμάς και λαμβάνουμε μέτρα προς την κατεύθυνση αυτή όταν επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα μας. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα παραθέτει το είδος των πληροφοριών που μπορεί να συλλέξουμε κατά την επίσκεψη στην Ιστοσελίδα και πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες. Όταν μας παρέχετε οικειοθελώς προσωπικές πληροφορίες, όπως το όνομα σας, τη διεύθυνση ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, αντιμετωπίζουμε τις πληροφορίες αυτές με απόλυτη εμπιστευτικότητα. Με την επιφύλαξη ειδικών προβλέψεων της Παρούσας Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα καμία προσωπική πληροφορία δεν αποτελεί αντικείμενο ενοικίασης, πώλησης, δημόσιας ανάρτησης ή κοινοποίησης σε άλλες εταιρείες, οργανισμούς ή ιστοσελίδες.

Κάνοντας χρήση της Ιστοσελίδας αυτής συμφωνείτε με τους όρους της πλέον πρόσφατης Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Παρακαλούμε μελετήστε τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας προκειμένου να κατανοήσετε τους γενικούς κανόνες για τη χρήση της Ιστοσελίδας. Με την επιφύλαξη ειδικής πρόβλεψης σε άλλες δηλώσεις, πολιτικές, όρους χρήσης ή επικοινωνίες στην Ιστοσελίδα η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η Πολιτική για τα Cookies και οι Όροι Χρήσης αποτελούν τη συνολική συμφωνία μεταξύ της CSL Behring σχετικά με τη χρήση της Ιστοσελίδας. Η πρόσβαση ωστόσο σε συγκεκριμένες υπηρεσίες ή υλικά συγκεκριμένων ενοτήτων της Ιστοσελίδας μπορεί να υπόκειται σε επιπλέον όρους. Αντίστοιχα η ενεργοποίηση ενός συνδέσμου από αυτή την Ιστοσελίδα σε άλλη ιστοσελίδα μπορεί να υπόκειται σε επιπλέον όρους (τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου των τρίτων ιστοσελίδων θα πρέπει να τους μελετήσετε και να τους εξετάσετε χωριστά από τους παρόντες Όρους Χρήσης και την Πολιτική Ασφαλείας της Ιστοσελίδας).

Τι είναι τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε φυσικά πρόσωπα των οποίων η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί.

Πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς

Η πλειοψηφία των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας παρέχεται χωρίς τη συλλογή πληροφοριών που ταυτοποιούν τους επισκέπτες μας. Συλλέγουμε πληροφορίες που μπορούν να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση του χρήστη (δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα), όπως το όνομα, η διεύθυνση και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και πληροφορίες δημογραφικής φύσης που δεν μπορούν να οδηγήσουν μόνες στην ταυτοποίηση του χρήστη (ηλικία, φύλο κοκ) μόνο εφόσον οικειοθελώς μας υποβάλλετε τις πληροφορίες αυτές ή αν ζητήσετε πληροφορίες από εμάς. Συλλέγουμε επίσης συγκεντρωτικές πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν τους χρήστες για να μάθουμε περισσότερα για τις περιοχές της Ιστοσελίδας που ενδιαφέρουν περισσότερο τους επισκέπτες, ή να μάθουμε ποιος επισκέπτεται την Ιστοσελίδα. Μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να αναρτήσουμε μηνύματα από τους επισκέπτες των ιστοσελίδων μας, όπως σχόλια σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτεται η ταυτότητα του γράφοντος.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα δεν αφορά στο περιεχόμενο δεν εφαρμόζεται στο περιεχόμενο, τις επιχειρηματικές πληροφορίες, ιδέες, έννοιες, ή εφευρέσεις που στέλνετε σε CSL Behring μέσω e-mail. Αν θέλετε να διατηρήσετε τις ανωτέρω πληροφορίες εμπιστευτικές και απόρρητες παρακαλούμε να μην τις κοινοποιήσετε μέσω ένα e-mail στην CSL Behring.

Διαγραφή (Unsubscribe)

Μόνο εφόσον το ζητήσετε ρητά θα συλλέγουμε πληροφορίες τις οποίες θα χρησιμοποιήσουμε προκειμένου να απαντήσουμε σε ερωτήσεις σας, για την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , και για την ενημέρωση των χρηστών σχετικά με νέο περιεχόμενο ή υπηρεσίες από την Ιστοσελίδα. Αν δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε ταχυδρομικές επιστολές ή / και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά στέλνοντας e-mail στο info.greece@cslbehring.com. Παρακαλούμε να δώσετε ακριβές όνομα σας, την ταχυδρομική διεύθυνση και / ή τη διεύθυνση e-mail. Θα μεριμνήσουμε ώστε το όνομά να αφαιρεθεί από τη λίστα των παραληπτών μας.

Έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε στο site μας. Αν το κάνετε, ενδέχεται να συλλέξουμε το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μπορείτε να επιλέξετε να μην υποβάλλετε τις πληροφορίες αυτές. Στην περίπτωση αυτή μπορεί να μην αξιοποιήσετε τη λειτουργικότητα ή να μη λάβετε τις πληροφορίες που ζητάτε.

Προκειμένου να βελτιώσουμε την Ιστοσελίδα αλλά και την προσαρμογή της ώστε να εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας μετράμε την απόδοση της Ιστοσελίδας. Κατά την επίσκεψή σας, συλλέγουμε αυτόματα τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας και την επίσκεψή σας:

  • Το δίκτυο και τον πάροχο, μέσω των οποίων έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο
  • Την διεύθυνση της ιστοσελίδας από την οποία συνδεθήκατε απευθείας μέσω συνδέσμου στην ιστοσελίδα μας, εάν υπάρχει
  • Τη δραστηριότητάς σας στην Ιστοσελίδα:
  • την ημερομηνία και η ώρα της πλοήγησής σας στην Ιστοσελίδα
  • Πόσο καιρό αφιερώσατε στην Ιστοσελίδα
  • Ποιες ενότητες επισκεφθήκατε
  • Η ημερομηνία και η ώρα που αφήσατε στην Ιστοσελίδα
  • Σε ποια σελίδες / ιστοσελίδες συνδεθήκατε (Links) από την Ιστοσελίδα
  • Τη διεύθυνση Πρωτοκόλλου Internet (IP address) και
  • Το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας και το λογισμικό του φυλλομετρητή σας

Cookies

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να συγκεντρώνει μη προσωπικά στοιχεία αναγνώρισης των χρηστών [τύπος φυλλομετρητή (browser), είδος υπολογιστή, λειτουργικό σύστημα, παρόχους διαδικτύου κτλ] ή/και να παρακολουθεί διευθύνσεις Πρωτοκόλλου Internet (IP Address) χρησιμοποιώντας αντίστοιχες τεχνολογίες (cookies). Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε χρήστη χωρίς να είναι δυνατή η πρόσβαση σε έγγραφα ή αρχεία από τον υπολογιστή του χρήστη. Χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης του χρήστη κατά τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών ή/και σελίδων της Ιστοσελίδας, καθώς και για στατιστικούς λόγους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιεί η Ιστοσελίδα, παρακαλούνται οι χρήστες να επισκεφτούν τη σελίδα της Πολιτικής Χρήσης των cookies (Cookies Policy).

Κοινοποίηση Προσωπικών Δεδομένων

Μπορεί να συνεργαστούμε με τρίτα μέρη για τη διαχείριση αυτών των μετρήσεων απόδοσης. Ωστόσο, τα τρίτα αυτά μέρη δεν αποκτούν πληροφορίες σχετικά με την ατομική ταυτότητα του κάθε επισκέπτη. Τα τρίτα αυτά μέρη δεσμεύονται να ακολουθούν τους κανόνες μας για την προστασία προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ώστε να μας προσφέρουν μόνο συγκεντρωτικές πληροφορίες, να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που συλλέγονται μόνο για τους σκοπούς που υποδείχθηκαν από εμάς, και στη συνέχεια να καταστρέψουν τις πληροφορίες.

Επιπλέον, μπορεί να κοινοποιήσουμε προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτα μέρη εφόσον αυτό απαιτείται για την συμμόρφωσή μας με τις υποχρεώσεις από την ισχύουσα νομοθεσία ή με το περιεχόμενο εισαγγελικής παραγγελίας ή άλλης δικαστικής απόφασης ή εφόσον αυτό κρίνεται απολύτως απαραίτητο για τη διαφύλαξη έννομου συμφέροντος μας ή/ και έννομου συμφέροντος τρίτου. Με την επιφύλαξη άλλης ρύθμισης του νόμου δεν θα κοινοποιήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο, δε θα πωλήσουμε ή να διανέμουμε οποιεσδήποτε από τις πληροφορίες που μας παρέχετε χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή σας. Τέλος, σε περίπτωση εταιρικής πώλησης, συγχώνευσης, διάλυσης, ή εξαγοράς μπορεί να διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτο μέρος στο πλαίσιο αυτής της συναλλαγής.

Προστασία Ανηλίκων

Η Παρούσα Ιστοσελίδα απευθύνεται σε ενήλικους άνω των δεκαοκτώ (18) ετών. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης είναι κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών ο γονεάς/ κηδεμόνας/ νόμιμα ασκών τη γονική μέριμνα αυτού καλείται να παρέχει τη συγκατάθεσή του για την χρήση και επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του ανήλικου τέκνου του ως αποτέλεσμα της πρόσβασης και χρήσης της Ιστοσελίδας.

Ασφάλεια

Η διασφάλιση της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων ενός προσώπου είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας. Ακολουθούμε αυστηρές διαδικασίες ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων και την αποφυγή πρόσβασης σε αυτά από πρόσωπα δίχως άδεια. Προστατεύουμε τα δεδομένα στο υψίστης ασφαλείας κέντρο δεδομένων μας και συμμορφωνόμαστε με τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας των υπολογιστών. Έχουμε καθιερώσει συστήματα ελέγχου προστασίας του απορρήτου, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίσουν ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι της CSL Behring επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα και η εν λόγω πρόσβαση περιορίζεται σε περίπτωση ανάγκης.

Ωστόσο, η διαβίβαση των δεδομένων μέσω διαδικτύου πάντοτε επιφυλάσσει κάποιον κίνδυνο. Για παράδειγμα, ένα μη εξουσιοδοτημένο τρίτο πρόσωπο μπορεί να εμποδίσει μια διαβίβαση, ή θα μπορούσε να βρει έναν τρόπο να διεισδύσει στα μέτρα ασφαλείας μας. Επομένως, παρά το ότι πιστεύουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι τα δεδομένα σας δεν θα κοινοποιηθούν ποτέ με τρόπο που δεν είναι συμβατός με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή όταν αποφασίσετε ποια δεδομένα θα μας στείλετε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) ή θα μας υποβάλλετε μέσω αυτής της ιστοσελίδας.

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε προσθήκες, διαγραφές ή τροποποιήσεις στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Στο κάτω μέρος της παρούσας Πολιτικής βρίσκεται η ημερομηνία κατά την οποία ενημερώθηκε για τελευταία φορά. Εάν η CSL Behring αλλάξει ουσιωδώς τις πρακτικές της αναφορικά με τη συλλογή ή τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, τα προσωπικά σας δεδομένα θα συνεχίσουν να διέπονται από την Πολιτική κάτω από την οποία συλλέχτηκαν εκτός εάν σας έχει σταλεί ειδοποίηση και δεν έχετε διατυπώσει αντιρρήσεις για την αλλαγή.

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μέσω του διαδικτύου είναι εν γένει διαδραστικά εργαλεία, τα οποία σας επιτρέπουν να συνεργάζεστε και να μοιράζεστε πληροφορίες με άλλα πρόσωπα. Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης περιλαμβάνουν ενδεικτικά κοινωνικά δίκτυα, φόρουμ συζητήσεων, πίνακες ανακοινώσεων, ιστολόγια (blocks), wikis και παρεμφερείς λειτουργίες όπου μοιράζεται κανείς το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και τα εργαλεία αυτής με κάποιον φίλο ή συνάδελφο. Η CSL Behring μπορεί να συλλέξει προσωπικά δεδομένα από εσάς προκειμένου να σας δώσει τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσετε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μέσω διαδικτύου που μπορεί περιστασιακά να σας προσφέρουμε. Η CSL Behring μπορεί, επίσης, να σας δώσει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε αυτά τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης προκειμένου να δημοσιεύσετε ή να μοιραστείτε προσωπικά δεδομένα με άλλα πρόσωπα. Όταν χρησιμοποιείτε τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης να εξετάζετε πολύ προσεκτικά τα δεδομένα για τον εαυτό σας που επιλέγετε να μοιραστείτε με άλλα πρόσωπα.

Φορητές Συσκευές

Πέραν των χρήσεων που περιγράφονται ανωτέρω, ορισμένοι από τους Διαδικτυακούς τόπους και πόρους της CSL Behring έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να είναι συμβατοί και να χρησιμοποιούνται σε φορητές συσκευές ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οι εκδόσεις για κινητές συσκευές του Διαδικτυακού τόπου της CSL Behring μπορεί να προϋποθέτουν τη δημιουργία ενός λογαριασμού χρήστη προκειμένου να συνδεθείτε στο συγκεκριμένο Διαδικτυακό τόπο. Πληροφορίες αναφορικά με τη χρήση της έκδοσης για κινητές συσκευές του Διαδικτυακού Τόπου της CSL θα συνδέεται με το λογαριασμό χρήστη που θα δημιουργήσετε. Περαιτέρω, ορισμένοι από τους Διαδικτυακούς μας τόπους και πόρους μπορεί να σας δώσουν τη δυνατότητα να κατεβάσετε μια εφαρμογή, widget, ή άλλου εργαλείου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη φορητή ή σε οποιαδήποτε άλλη κινητή σας συσκευή. Ορισμένα από αυτά τα εργαλεία μπορούν να αποθηκεύουν πληροφορίες στη κινητή σας συσκευή ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Τα εργαλεία αυτά μπορούν να μεταδίδουν προσωπικά δεδομένα στη CSL Behring προκειμένου να σας δοθεί η δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό χρήστη σας καθώς και για να μπορέσει η CSL Behring να παρακολουθεί τη χρήση των εργαλείων αυτών. Ορισμένα από τα εργαλεία αυτά μπορούν να σας δώσουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση στην ηλεκτρονική σας αλληλογραφία και σε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία από το εργαλείο. Η CSL Behring μπορεί να χρησιμοποιεί προσωπικά ή μη προσωπικά δεδομένα που έχουν διαβιβαστεί στη CSL Behring προκειμένου να ενισχύει αυτά τα εργαλεία, να αναπτύσσει νέα εργαλεία, για τη βελτίωση της ποιότητας και όπως διαφορετικά περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική ή σε οποιεσδήποτε άλλες ανακοινώσεις που παρέχονται από την CSL Behring.

Συνεργασία με τρίτους για την παροχή υπηρεσιών

Ακρίβεια Δεδομένων/ Δικαίωμα Πρόσβασης - Αντίρρησης

Η CSL Behring επιδιώκει να τηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα ακριβή. Παρέχουμε στους χρήστες – υποκείμενα των δεδομένων εύλογη πρόσβαση στα προσωπικά τους δεδομένα, έτσι ώστε να μπορούν να τα ελέγξουν και να τα διορθώσουν, ή να μας ζητούν να μην τα χρησιμοποιούμε. Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας αναφορικά με την πρόσβαση και τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση info.greece@cslbehring.com.

Άλλοι ισχύοντες όροι. Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική

Η παρούσα πολιτική αποτελεί μια γενική δήλωση των τρόπων με τους οποίους η CSL Behring προστατεύει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας. Η πολιτική αυτή δεν μπορεί να τροποποιήσει ή να αλλάξει οποιαδήποτε ισχύουσα συμφωνία που έχετε κάνει ή μπορεί να κάνετε με την CSL Behring. Η παρούσα πολιτική μπορεί να αλλάζει από καιρό σε καιρό προκειμένου να αντανακλά τις αλλαγές στις πρακτικές μας σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων. Προς διευκόλυνσή σας, η Πολιτική έχει ημερομηνία έναρξης ισχύος, η οποία αναφέρεται στην αρχή του παρόντος εγγράφου.

Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας, στέλνοντας ένα e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info.greece@cslbehring.com

Υπεύθυνος Επεξεργασίας κατά την έννοια του Ν. 2472/1997, όπως εφαρμόζεται και ισχύει ορίζεται η εταιρεία με την επωνυμία CSL Behring Ελλάς Φαρμακευτική Μονοπρόσωπη Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης, που εδρεύει στην Αθήνα, Χατζηγιάννη Μέξη αρ. 5 (Τηλ. 2107255660.